Thuis Turnen

      Reacties staat uit voor Thuis Turnen

Beste kinderen en ouders,

Zoals jullie in de nieuwsbrief hebben kunnen lezen zijn de trainsters en assistenten druk bezig om leuke dingen voor jullie te verzinnen zodat jullie toch kunnen blijven turnen.

Elbrich en Lotte hebben een Bingo gemaakt voor groep 3 en 4 en één voor groep 5 tot en met 8. Je kunt de Bingokaarten vinden in de bijlage. De bedoeling is dat je de hele Bingokaart vol maakt, door de opdrachten te doen die in alle vakjes staan.Als je je hele Bingokaart vol hebt kan je een medaille winnen. Dit kan door een foto van je volle Bingokaart te maken en deze samen met 4 foto’s of filmpjes van de opdrachten te sturen naar GemzenBingo@gmail.com.

Vergeet hierbij niet je naam en adres door te geven, dan weten we waar de medaille naar toe moet.

Ook Clarion, Coos en Lara hebben iets leuks bedacht voor jullie om te doen terwijl jullie thuis zitten. Het is een Turn Alfabet. Kun je je eigen naam maken met de opdrachten die erbij staan? En die van je vader of moeder?

 

Veel plezier!

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur