Reünie

      Reacties staat uit voor Reünie

Beste (ouders van) oud-leden, oud- leiding, oud bestuursleden van De Gemzen,

Dit seizoen vieren wij het 50 jaar bestaan van De Gemzen.

Eén van de activiteiten is een reünie voor alle oud- (bestuurs)leden en train(st)ers van De Gemzen. Deze reünie zal gehouden worden op vrijdagavond 7 februari 2020. Het programma is als volgt:

  • 19.30 uur: ontvangst in de Rijnzaal in Bunnik. Keuze om te kijken naar een training van de huidige selectie, of zelf nog een beetje mee te trainen om te kijken wat je zoal nog kunt.
  • 20.30 uur: borrel in de Rijnzaal.

Het zou leuk zijn als iedereen van te voren zoveel mogelijk foto’s mailt, zodat wij deze via een beamer deze avond kunnen presenteren. Verder is er uiteraard genoeg tijd om mooie herinneringen op te halen.

Om te weten op hoeveel mensen wij kunnen rekenen is het noodzakelijk om je vóór 27 januari op te geven. Opgeven kun je doen door een mail te sturen naar: gemzenreunie@gmail.com. Ook foto’s kun je naar dit mailadres sturen.

Uiteraard zou het leuk zijn om zoveel mogelijk oud leden, train(st)ers, bestuursleden te kunnen bereiken. Wij hebben daar jullie hulp bij nodig. Mocht je nog oud leden kennen stuur dit bericht dan aan hen door.

Hopelijk tot 7 februari.